Van der Ven viert 50 jarig jubileum

Joop
By Joop september 20, 2018 11:48

Van der Ven viert 50 jarig jubileum

BRAKEL – In 2018 bestaat G. van der Ven B.V. Aannemingsbedrijf uit Brakel 50 jaar. In het bijzijn van ruim 400 relaties werd hier afgelopen week uitgebreid bij stilgestaan tijdens een feestelijke viering van het jubileum op het bedrijventerrein van Van der Ven.

Directeur Huibert van der Ven benadrukte tijdens zijn gepassioneerde toespraak dat het bedrijf vanaf 1968 groot is geworden door letterlijk de mouwen op te stropen in de bouwwereld en door verantwoordelijkheid te nemen. ‘De wereld een stukje mooier maken’, dat is de rode draad in van het verhaal van Van der Ven. Het bedrijf is van oudsher gespecialiseerd in het bouwen van dijken, havens, kades, gemalen en leidingen en het helpen van de natuur en het water. De opdrachtgevers van Van der Ven begeven zich met name bij gemeenten, provincies en waterschappen uit het hele land.

Samen bouwen aan mooie dingen
Samenwerking is de kracht van het bedrijf; niet alleen met de ruim 100 gedreven medewerkers, maar zeker ook met mede-aannemers en opdrachtgevers. “Samen bouwen we aan mooie dingen, met oog voor het milieu, het borgen van historische waarden en door iets innovatiefs en duurzaams na te laten voor de toekomst”,  aldus een trotse Huibert van der Ven.

Opening nieuwe bedrijfspand
Dat Van der Ven groei realiseert, blijkt ook uit de opening van het nieuwe pand dat door middel van een transparante loopbrug gekoppeld is aan het bestaande bedrijfspand. De kernwaarden techniek, innovatie, duurzaamheid en vooruitgang zijn ook in de nieuwe huisvesting duidelijk terug te vinden.

Om u te overtuigen van de mooie en veelzijdige projecten die Van der Ven onder handen heeft en samen met haar opdrachtgevers realiseert, is een kijkje op www.vanderven.nl zeker de moeite waard.

Dit bercht is 945 keer gelezen

Share
Joop
By Joop september 20, 2018 11:48

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Adds

Ad