Van Vleuten deelt opnieuw een tik uit, Vos verliest opnieuw vele minuten

Joop
By Joop juli 10, 2019 20:21

Van Vleuten deelt opnieuw een tik uit, Vos verliest opnieuw vele minuten

Annemiek van Vleuten heeft in de Giro Rosa na haar imposante overwinning van dinsdag vandaag opnieuw een forse tik uitgedeeld aan de concurrentie. De wereldkampioene tijdrijden won vandaag op deze discipline opnieuw met overmacht.

Anna van der Breggen eindigde in de race tegen de klok als tweede met een achterstand van 52 seconden. Marianne Vos noteerde de 31e tijd met een achterstand van 3 minuut 48. Vos staat nu in het algemeen klassement op de 20e plaats met een achterstand van 10 minuut 36 op Annemiek van Vleuten. Die breide haar voorsprong op haar naaste belagers opnieuw uit, Katarzyna Niewiadoma en Anna van der Breggen staan nu tweede en derde met beide een achterstand van 4 minuut 17.

Vos mag hopen op nog een succesje in een van de vlakke etappes, ze moet op Annemiek van Vleuten nog 16 punten goedmaken in het klassement voor de groene trui. De rensters wacht morgen een etappe over een licht glooiend parcours. Zondag is de laatste etappe in de Giro Rosa deze rit is weer een uitgelezen kans voor de rensters die een goede sprint in de benen hebben.

@Stockfoto

Share
Joop
By Joop juli 10, 2019 20:21

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad
Ad

Adds

Ad