Veen en Aalburg geven gul aan Roparun

Joop
By Joop maart 31, 2016 20:20

Veen en Aalburg geven gul aan Roparun

Logo website De Buitenbeentjes

Logo website De Buitenbeentjes

Andel – Zaterdag collecteerde Roparunteam De Buitenbeentjes uit Andel bij de Emté in Veen en Aalburg. Op beide locaties haalde het team 1123 Euro op. Dit bedrag zal geheel ten goede komen aan palliatieve zorg voor kankerpatiënten.

Tijdens het pinksterweekend doen De Buitenbeentjes mee aan de langste non-stop hardloopestafette, de Roparun. Hier doen zo’n 350 teams aan mee. Ze rennen vanuit Parijs of Hamburg naar Rotterdam. De Andelnaren starten in Hamburg. Ze doen dit jaar voor de twaalfde keer mee en hebben tot dusver al 125.000 euro aan stichting Roparun overgemaakt. Met verschillende acties, zoals collecteren, bedrijvensponsoring en een mini estafette op Prinsentuin Andel hoopt het team dit jaar minstens 12.500 Euro te kunnen doneren.

Naast de acties bereidt het team zich sportief voor. De eerstvolgende training zal een nachttraining zijn op 8 april in het Land van Heusden en Altena. Deze training heeft als doel de teamleden goed op elkaar in te laten spelen in het donker.

Alle acties van De Buitenbeentjes zijn te volgen op Facebook en op de onlangs vernieuwde website www.debuitenbeentjes.nl.

Dit bercht is 1669 keer gelezen

Share
Joop
By Joop maart 31, 2016 20:20

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Adds

Ad