Veiligebuurt Genderen begint vorm te krijgen

Joop
By Joop mei 11, 2018 18:06

Veiligebuurt Genderen begint vorm te krijgen

GENDEREN – In het afgelopen jaar heeft Veiligebuurt als proef gedraaid met een beperkt aantal deelnemers om samen te testen of de app voldeed aan de verwachting.

Een paar weken geleden heeft initiatiefnemer Joop Lankhaar in samenwerking met de gemeente Aalburg, de app wat beter bekend gemaakt onder de bevolking van Genderen door huis aan huis te flyeren met een begeleidend schrijven van de gemeente.

Inmiddels hebben 151 deelnemers zich aangemeld om de Veiligebuurt app te gaan gebruiken. Eén van de grote voordelen is dat voor de app geen telefoonnummer nodig heeft om te werken maar uw postcode. Uiteraard is de app ook in uw woonplaats te gebruiken, download app op uw telefoon en vul uw postcode in.

De Veiligebuurt app wordt landelijk gebruikt en zit in een stroomversnelling, nu mensen ervaren hoe gemakkelijk en veilig de app werkt.

Overtuig uw familieleden, vrienden en buren op de noodzaak van Veiligebuurt. Samen uw straat of buurt veiliger maken is tegenwoordig een noodzaak.

Hoe u de app op uw telefoon zet en meer informatie kunt u lezen op de website van Veiligebuurt: https://veiligebuurt.nl/

Dit bercht is 627 keer gelezen

Share
Joop
By Joop mei 11, 2018 18:06

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Adds

Ad

Wijkagent Aalburg