Videoverslag ponymarkt in Brakel

Joop
By Joop september 28, 2019 16:11

Videoverslag ponymarkt in Brakel

BRAKEL – Het was al vroeg gezellig ruk op e Brakelse pony- en goederenmarkt, mogelijk waren er ook veel mensen in de ochtend gekomen vanwege de verwachte regen in de middag. Sinds het concept in 2017 werd aangepast lijkt de markt een nieuw leven te zijn ingeblazen. Er is op de ponymarkt niet alleen maar de handel in pony’s, er worden diverse shows gegeven.

De kinderen konden zich uitleven met gratis pony knuffelen en borstelen. En daarna als ze daar zin in hadden rondje rijden op de verschillende pony’s voor groot en klein. Er was een knutselhoek, ze konden zich laten schminken, en er waren diverse kermisattracties. De roofvogelshow had zeker niet te klagen over belangstelling, en tussen de shows door kon iedereen de vogels bewonderen.

Ook op de goederenmarkt was het gezellig druk, er was een behoorlijke uitgebreide diversiteit aan goederen en artikelen te koop. In de stand van de brandweer werden diverse demonstraties gegeven, kortom een bezoek aan de pony- en goederenmarkt was weer de moeite waard. Hieronder de video die we zaterdagmorgen gemaakt hebben.

Video en foto: Hans Verbeek

Dit bercht is 223 keer gelezen

Share
Joop
By Joop september 28, 2019 16:11

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Adds

Ad