Vier het boek tijdens de Boekenweek in de Bibliotheek CultuurPuntAltena

Joop
By Joop maart 13, 2019 21:11

Vier het boek tijdens de Boekenweek in de Bibliotheek CultuurPuntAltena

ALTENA – Op zaterdag 23 maart start de Boekenweek, met als thema De moeder de vrouw. We vieren het boek, het lezen en we brengen een ode aan moederschap. Over de rol van de moeder en van de vrouw zijn vele verhalen te vertellen. Laat je inspireren door de thematitels! De Boekenweek duurt tot en met zondag 31 maart.

Thema: De moeder de vrouw
Iedereen heeft een moeder: hartverwarmend en zorgzaam, streng of afwezig. Daarom staan tijdens de Boekenweek 2019 boeken over moederschap centraal. Boeken geschreven door moeders, dochters en zonen.

Jan Siebelink
Jan Siebelink schreef een roman voor de Boekenweek 2019. Deze kun je vanaf 23 maart lenen of reserveren. Benieuwd naar de volledige lijst van thematitels? Je vindt ze hier.

Jan van Mersbergen bij de Bibliotheek CultuurPuntAltena
In aanloop naar de Boekenweek is op 20 maart Jan van Mersbergen te gast op ons Biebevent. Hij vertelt over zijn nieuwste roman ‘De onverwachte rijkdom van Altena’, dat in de Boekenweek uitkomt. Daarin staat een krachtige vrouw centraal. Het is dan ook niet voor niets dat zijn boek in de Boekenweek uitkomt. Aanmelden voor dit Biebevent kan op bibliotheekaltena.nl

Dit bercht is 153 keer gelezen

Share
Joop
By Joop maart 13, 2019 21:11

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Adds

Ad

Wijkagent Aalburg