Vier jubilarissen C.G.K. “Con Amore” Sleeuwijk gehuldigd

Joop
By Joop april 10, 2018 16:42

Vier jubilarissen C.G.K. “Con Amore” Sleeuwijk gehuldigd

SLEEUWIJK – Tijdens de jaarlijkse ledenvergadering van het Christelijk Gemengd Koor “ Con Amore “ uit Sleeuwijk die gehouden werd op maandag 9 april 2018 zijn vier trouwe leden gehuldigd.

Mw. Klara Vos-de Graaf en mw. Nel Vos-Taapke werden in de bloemetjes gezet en kregen uit handen van bestuurslid Sija Bras de sculptuur met oorkonde “Er zit muziek in!” uitgereikt voor hun 40 jarig jubileum en zo werden hen nog vele fijne en gezonde zangjaren toegewenst.

Ook mw. Ien Verloop-Mourits en mw. Tijn Vink-van Burgel werden bedankt voor het feit dat zij respectievelijk 40 jaar en 25 jaar lid zijn geweest van “Con Amore”. Helaas hebben de twee laatst genoemde jubilarissen inmiddels afscheid moeten nemen van het koor en waren niet in de gelegenheid deze avond aanwezig te zijn. Zij krijgen de bijbehorende sculpturen met certificaat op een later moment uitgereikt.

Al deze jubilarissen weerspiegelen de jarenlange inzet en betrokkenheid bij “Con Amore”.

Ook voor dit jaar staan er weer diverse optredens op het programma. Houdt u van zingen en heeft u zin om met ons mee te zingen? U bent van harte welkom!! Wij repeteren iedere maandagavond  van 20.00 tot 22.00 uur in de Bolderik in Sleeuwijk.

Meer informatie over het koor: bezoek eens de website www.conamore-sleeuwijk.nl

 

Share
Joop
By Joop april 10, 2018 16:42

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Het weer in Altena

Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad