Vijf herdershonden gedumpt langs de N283

Joop
By Joop juli 24, 2016 22:46

Vijf herdershonden gedumpt langs de N283

Duitse Herder C

Dit is niet een hond die gevonden is maar een gelijkende hond

REGIO – Afgelopen dinsdag (19-7) werden vijf herdershonden aangetroffen langs de N283 die daar waarschijnlijk zijn gedumpt. De politie kwam daar vandaag mee naar buiten vraagt uw aandacht.

Het is weer vakantietijd en dan worden er regelmatig huisdieren gedumpt omdat men geen raad weet waar ze de dieren moeten laten. Zo werden deze week vijf herdershonden aangetroffen langs de N283, de weg van Aalburg naar Hank. Waar de honden precies zijn gevonden laat de politie niet weten in hun bericht. Ook is de leeftijd van de honden ons (nog) niet bekend.

De honden waren wel gechipt maar waren schijnbaar niet geregistreerd, wat op zich al merkwaardig is. Wanneer een dier wordt gechipt gebeurd dat meestal bij een dierenarts die de benodigde papieren invult om te registreren. Waarom de registratie niet is doorgevoerd levert wat ons (red) betreft ook de nodige vragen op.

Wat in dit geval de reden is om de dieren langs een drukke weg e dumpen blijft vooralsnog een vraag die niet beantwoord is. De politie vraagt dan ook om informatie of iemand iets heeft gezien, of misschien dat u weet wie vijf herdershonden had en die nu opeens niet meer aanwezig zijn.

Als u uw vragen of melding kwijt wil dan kunt u zich melden bij de wijkagent of via: 0900-8844 of via Misdaad anoniem: 0800-7000.

 

Share
Joop
By Joop juli 24, 2016 22:46

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Het weer in Altena

Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad