Vrij zonnig en zomers warm, vrijdag in het zuiden tropisch warm

Joop
By Joop juli 30, 2020 06:30

Vrij zonnig en zomers warm, vrijdag in het zuiden tropisch warm


Vannacht enkele wolkenvelden. Overdag vrij zonnig en in het zuiden zomers warm, vrijdag in de zuidelijke helft van het land tropisch warm.

Vannacht drijft er af en toe wat hoge bewolking over. In opklaringsgebieden komt plaatselijk grondmist voor. De minima liggen tussen 14°C aan de Zeeuwse kust en 7°C plaatselijk in het noordoosten. De wind is zwak uit uiteenlopende richtingen.

Overdag is het vrij zonnig. De maxima lopen uiteen van 22°C in het Waddengebied tot 27°C in het zuiden. De wind is zwak uit uiteenlopende richtingen, aan de noordkust staat een matige zuidwestelijke wind.

In de nacht van donderdag op vrijdag is het onbewolkt en ligt de minimumtemperatuur rond 15°C in het zuiden en westen en 12°C in het noordoosten. De wind is oost tot zuidoost en zwak, in de middag kan er in de kustgebieden sprake zijn van wind van zee.

Vrijdag overdag is het zonnig en warm met maximumtemperaturen die uiteenlopen van 24°C in het Waddengebied tot ongeveer 34°C in Limburg. De wind is zuidoost, zwak tot matig rond kracht 3. (Bron: KNMI)

Zonneschijn: 90% – Neerslag: 0% kans op 0 mm – Temperatuur van 15 tot 30°C – Wind uit het ZO 3bft

 

Share
Joop
By Joop juli 30, 2020 06:30

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Het weer in Altena

Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad