Waalwijkse band 100% Katoen in dorpshuis Drongelen

Joop
By Joop januari 12, 2018 19:55

Waalwijkse band 100% Katoen in dorpshuis Drongelen

DRONGELEN – Je kan er eigenlijk niet meer om heen, de bandavonden in dorpshuis De Oude School in Drongelen.  Het dorpshuis in het dorp organiseert sinds 2 jaar regelmatig een bandavond. Tijdens een bandavond komen er normaal gesproken 2 bands optreden. Een ideale gelegenheid dus voor de bands om ervaring op te doen met het spelen voor publiek. Want waar vindt je nog zo’n plek?

Na enkele bandavonden wordt er zaterdag 20 januari 2018 een ‘speciale’ bandavond georganiseerd. Op deze avond komt namelijk de band 100% Katoen optreden. Deze band is niet alleen bekend in Waalwijk en omgeving, maar ook ver daar buiten. De vrijwilligers van dorpshuis De Oude School zijn er dan ook trots op dat 100% Katoen in Drongelen komt spelen.  

Een optreden van deze band is een garantie voor een topavond. Voor degene die 100% Katoen (nog) niet kent, hierbij zomaar wat namen van wat zij spelen Pink Floyd, U2, Golden Earring, De Dijk, Kim Wilde, The Rolling Stones, The Scene, Status Quo, Rage against the machine en Metallica.

Houd je dus van een gezellig avondje uit met live-muziek, dan moet je dus in Drongelen zijn.

Een entreekaartje voor deze bandavond bedraagt € 5.00. De kaarten hoeven niet perse aan de deur gekocht worden, want de kaartverkoop is onlangs van start gegaan. Wil je alvast in het bezit komen van kaarten, stuur dan een bericht via de facebookpagina van het dorpshuis www.facebook.com/oudeschooldrongelen of stuur een email naar bandavond@dorpshuisdrongelen.nl

Dus onthoud deze datum goed en vertel alvast maar door aan vrienden, collega’s, kennissen en familie: Zaterdagavond 20 Januari 2018 in dorpshuis De Oude School in Drongelen!

De deuren worden om 8 uur ’s avonds open gegooid en samen met 100% Katoen gaan we met z’n allen heel de avond  vollen bak gassuh!!!

 

 

Dit bercht is 1066 keer gelezen

Share
Joop
By Joop januari 12, 2018 19:55

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Adds

Ad