Waarom zou je tweedehands kleding kopen?

Joop
By Joop juli 25, 2019 17:27

Waarom zou je tweedehands kleding kopen?

REGIO – In Nederland kopen we bijna allemaal teveel kleding. Er wordt ook weer een heleboel ongedragen of niet versleten weggedaan. In de winkels wordt niet alle kleding verkocht, zelfs niet in de uitverkoop. Er is daardoor een enorm overschot aan kleding. Er zijn verschillende organisaties die hier aandacht voor vragen. Kan er niet iets gedaan worden om de overschotten te verminderen? Dit in het kader van duurzaamheid. Het is een enorme verspilling van grondstoffen en geld. Geld wat voor een ander doel gebruikt kan worden.

De winkel ‘Mooi met GAiN’ wil hier ook een bijdrage aan leveren door hoogwaardige tweedehands kleding te verkopen. Vaak wordt er nieuwe en heel goede tweedehands kleding ingeleverd en krijgen we restpartijen van winkels die sluiten of die de kleding niet kunnen verkopen.

Het geld wat hiermee verdiend wordt, wordt gebruikt om opbouwprojecten mee te financieren en er worden ook nog kledingtransporten georganiseerd naar vluchtelingenkampen. Zo snijdt het mes aan  wel drie kanten.

  1. Tweedehandskleding verkopen, zodat er geen nieuwe kleding hoeft te worden geproduceerd en kleding een tweede leven krijgt.
  2. Kledingtransporten voor noodhulp. 
  3. Geld genereren voor opbouwprojecten.

Wilt u hier aan meewerken?

Bij ‘Mooi met GAiN’ kunt u uw kleding inleveren en kunt u ‘nieuwe’ kleding kopen.

Na de vakantie van de winkel, die van 3 aug. tot en met 19 aug. dicht is, is er een Aktie:
3 voor de prijs van 2. Meer informatie zie: www.mooimetgain.nl voor o.a. de openingstijden.

Share
Joop
By Joop juli 25, 2019 17:27

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Het weer in Altena

Ad
Ad
Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad
Ad

Adds

Ad