Waterpolojeugd ZVDO’74 verstevigd plaats 2

Joop
By Joop februari 10, 2020 22:23

Waterpolojeugd ZVDO’74 verstevigd plaats 2

REGIO – Met nog 5 wedstrijden te gaan deed de waterpolojeugd door zelf te winnen goede zaken voor plek twee, zeker omdat de nummer 3 in de competitie verloor van nummer 1. Spannender is de competitie hierdoor er niet op geworden, slechts in theorie is het kampioenschap nog mogelijk.

Afgelopen zaterdag werd er thuis gestreden tegen Dongen, Dit keer was het Brian de Bode die de score snel opende . Op overtuigende wijze werd er zakelijk een 4-0 voorsprong genomen.

Dongen liet de wedstrijd niet verder uit de hand lopen. Meer power gingen de bezoekers in hun spel stoppen. ZVDO had hier met enkele jonge spelers op momenten moeite mee.

Hanna Domisse had geen coaching nodig als één van de meer ervaren verdedigers nam ze het initiatief om korter te dekken en de tegenstander vast te leggen.  Dit had ze goed gezien, ZVDO was namelijk sterker in de meeste persoonlijke duels.

Dongen kwam nog even terug in de wedstrijd, De ZVDO jeugd had wel een mentaliteit van tot hier en niet verder. In het laatste en vierde kwart scoorde ZVDO 4 maal in drie minuten.

Aan zelfvertrouwen geen gebrek ook niet bij de jongste in de ploeg.

Mark van Dijk had net niet dat beetje geluk, bij zijn finale schot kwam de bal binnenkant paal terug het veld in. Ruben Bol eiste brutaal de bal op bij een door ZVDO verdiende strafworp en scoorde zonder twijfel.

Mathé van Noorloos moet wel zakelijk blijven in zijn afronding ondanks zijn goede spel, 3 goals en diverse assists had hij meer kansen mogen benutten.

ZVDO won duidelijk met 12-7

Noah Rochat heeft enkele weken op rij extra trainingsarbeid verricht en zichzelf door goed spel in de picture gespeeld bij de senioren. Hij bekroonde zijn waterpolo dag dan ook om na zijn eigen wedstrijd plaats te nemen op de bank bij Heren 1 en met een bescheiden speeltijd ook daadwerkelijk te debuteren.

Foto: ZVDO

Share
Joop
By Joop februari 10, 2020 22:23

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Het weer in Altena

Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad