Weerstation Genderen kampt met moeilijkheden en zoekt een sponsor(en)

Joop
By Joop november 2, 2018 21:16

Weerstation Genderen kampt met moeilijkheden en zoekt een sponsor(en)

ALTENA – Al zo’n tien jaar verzorgt weerstation Genderen de weersvooruitzichten in het Land van Heusden en Altena en mag rekenen op veel bezoekers, omdat de vooruitzichten voor 99% betrouwbaar zijn.

Echter, de afgelopen weken hebben zich technische problemen voorgedaan die waarschijnlijk te wijten zijn aan inductie, die voorkomen als er een onweersveld  optreed. We hebben reparaties gedaan maar daar is het probleem helaas niet mee opgelost.

Weerstation Genderen levert haar data aan het KNMI, Meteoconsult en Weather Underground in Amerika, waar wij de weersvooruitzichten van terug krijgen.

Nadat de problemen waren vastgesteld bleek dat de elektronica op korte termijn moet worden vervangen. En, natuurlijk kost dat geld, wat op dit moment niet voorhanden is.

Wij zoeken daarom personen of bedrijven die ons willen sponsoren met een donatie om Weerstation Genderen (eigenlijk voor heel het Land van Heusden en Altena) weer het levenslicht te laten zien.

Wat de kosten zijn? Dat willen we u graag laten weten als u een privé bericht stuurt naar: webmaster@weerstation-genderen.nl (voor de meesten een beetje maar voor ons helaas iets teveel).

Als tegenprestatie bieden wij een gratis vermelding op onze websites: www.genderen.org  en www.altena-regionieuws.nl  In de vorm van een advertentie of hoe u het maar wil hebben. Onze dank zou groot zijn en dan kunnen we er weer jaren tegenaan.

Helpt u ons uit de problemen? Onze dank zou groot zijn!

Contact: webmaster@weerstation-genderen.nl

Weerstation Genderen HIER te vinden

 

Share
Joop
By Joop november 2, 2018 21:16

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad

Het weer in Altena

Ad
Ad
Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad
Ad

Adds

Ad