Weersverwachting

Joop
By Joop juni 27, 2020 09:46

Weersverwachting


De weersverwachting voor vandaag.

Vrij veel bewolking en enkele buien. Vanmiddag vooral in het noordoosten met onweer, hagel, windstoten en lokaal veel regen. Zondag zon en buien.

Vanochtend is er vrij veel bewolking en verspreid over het land komen er enkele buien voor, lokaal met onweer. In opklaringen kan het eerst plaatselijk nevelig zijn. Vanmiddag nemen de buien in het westen geleidelijk in activiteit af. In het oosten en noordoosten leeft de buiigheid dan juist sterk op en is er bij buien kans op onweer, hagel en windstoten tot 70 km/uur. In de loop van de avond trekken de meeste buien weg en komen er meer opklaringen. De maximumtemperaturen lopen uiteen van 22°C aan zee tot ca. 26°C in het oosten en zuidoosten. De zwakke tot matige zuidenwind wordt zuidwestelijk en matig, in de kustgebieden later vrij krachtig en aan zee mogelijk krachtig, 6 Bft.

Komende nacht is het wisselend bewolkt en tegen het einde van de nacht kan er langs de westkust een bui voorkomen. De zuidwestenwind is matig, aan zee krachtig en de minimum temperatuur ligt rond 15°C

Zondag laat de zon zich regelmatig zien maar is komen er ook nog enkele buien voor. De middagtemperatuur blijft landinwaarts steken bij 22°C, in de kustprovincies bij 19°C. De zuidwestenwind is matig, aan zee krachtig. (Bron: KNMI)

Zonneschijn: 40% – Neerslag: 50% kans op 0/4 mm – Temperatuur van 15 tot 20°C – Wind uit het ZW 4bft

 
Hieronder de verwachtingen van: http://www.weerstation-genderen.nl/weather28/
Share
Joop
By Joop juni 27, 2020 09:46

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Het weer in Altena

Ad
Ad
Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad
Ad

Adds

Ad