Weersverwachting: Droog, vanmiddag en vanavond van het westen uit regen. Vrijdag droog

Joop
By Joop februari 18, 2021 08:46

Weersverwachting: Droog, vanmiddag en vanavond van het westen uit regen. Vrijdag droog


Vanochtend droog, in de middag en avond van het westen uit regen. Vrijdag weer droog en perioden met zon.

Het is droog en overwegend bewolkt met in het zuiden vooral hoge bewolking. In de loop van de ochtend wordt de bewolking dikker en in de middag gaat het van het zuidwesten uit regenen. Vanavond wordt het van het westen uit droog en klaart het breed op. De maximumtemperaturen komen uit tussen 9°C in het uiterste noorden en lokaal 14°C in Limburg. Op de Wadden blijft de temperatuur iets achter. De zuid- tot zuidoostenwind is matig, aan zee en op het IJsselmeer (vrij) krachtig. Later in de middag en in de avond draait de wind van het westen uit naar west tot zuidwest en neemt iets af.

In de nacht naar vrijdag is het droog en zijn er brede opklaringen. De minimumtemperatuur ligt rond 2°C. De zuidwestelijke wind neemt af naar zwak tot matig, aan de kust naar matig tot vrij krachtig.

Vrijdag overdag is er aanvankelijk alleen sluierbewolking waar de zon goed doorheen komt. Later in de middag of in de avond wordt de bewolking van het zuidwesten uit dikker, maar het blijft droog. De middagtemperatuur loopt uiteen van 9°C in het noorden tot plaatselijk 12°C in Limburg. Op de Wadden blijft de temperatuur opnieuw enkele graden achter. Er staat een overwegend matige wind uit zuid tot zuidwest. (Bron: KNMI)

Zonneschijn: 50% – Neerslag: 10% kans op 0 mm – Temperatuur van 2/3 tot 10/12°C – Wind uit het Z 4bft

 

 

Share
Joop
By Joop februari 18, 2021 08:46

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad

Volg ons op Telegram

Volg ons op Telegram

Ad
Ad
Ad
Ad

Het weer in Altena

Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad