Weersverwachting: Eerst lokaal mist, geleidelijk meer zon, vanmiddag enkele (onweers)buien

Joop
By Joop augustus 17, 2020 11:39

Weersverwachting: Eerst lokaal mist, geleidelijk meer zon, vanmiddag enkele (onweers)buien


Eerst plaatselijk mist, verder perioden met zon, vanmiddag enkele (onweers)buien. Dinsdag zon en stapelwolken en in de middag opnieuw enkele buien.

Vanmorgen is het aanvankelijk op veel plaatsen nevelig, lokaal komt ook mist voor. In de loop van de ochtend komt de zon er weer steeds beter bij. Vanmiddag ontstaan er opnieuw buien, sommige met onweer en hagel en windstoten tot maximaal 60 km/uur. Vanavond lossen de meeste buien weer op. De maximumtemperaturen lopen uiteen van 23°C aan de kust tot 27°C in het oosten en zuidoosten. De zuidwestelijke wind is zwak tot matig.

Komende nacht zijn er opklaringen en langs de westkust komt nog een enkele bui voor. De minimumtemperatuur ligt tussen 18°C langs de kust tot lokaal 14°C landinwaarts. De zuid- tot zuidwestelijke wind is zwak tot matig, langs de kust mogelijk vrij krachtig.

Dinsdag zijn er perioden met zon en in de loop van de ochtend ontstaan er stapelwolken. In de middag zijn er vooral landinwaarts enkele buien, soms met onweer. De maximumtemperaturen lopen uiteen van 22°C aan de kust tot 25°C in het zuidoosten. De zuidwestelijke wind is zwak tot matig, langs de kust mogelijk vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Zonneschijn: 50% – Neerslag: 40% kans op 0/3 mm – Temperatuur van 15 tot 23°C – Wind uit het ZW 3bft.

 

Share
Joop
By Joop augustus 17, 2020 11:39

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
het weer

Volg ons op Telegram

Volg ons op Telegram

Ad

Het weer in Altena

Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad