Weersverwachting: Lokaal mist, overdag plaatselijk wat regen

Joop
By Joop november 10, 2020 06:45

Weersverwachting: Lokaal mist, overdag plaatselijk wat regen


Plaatselijk mist, overdag wolkenvelden en hier en daar wat regen. Woensdag opnieuw grijs en vrijwel overal droog.

Er zijn wolkenvelden waar in het noorden plaatselijk wat lichte regen uitvalt. Lokaal komt mist voor. De wind is oost tot zuidoost en zwak, aan zee en op het IJsselmeer matig. De mist trekt in het midden en zuiden geleidelijk op, in het noordoosten blijft het lang mistig. Plaatselijk valt wat regen, maar de hoeveelheden zijn klein. In de avond ontstaat er hier en daar weer mist. De middagtemperatuur loopt uiteen van 7°C in het noordoosten tot 16°C in het zuidoosten. De wind is zuidoost en zwak tot matig. In de middag draait de wind vanuit het zuidwesten naar zuidwest.

In de nacht naar woensdag komt plaatselijk mist voor. Ook zijn er wolkenvelden waar nog lichte regen uit kan vallen. Het koelt af naar 9°C, in het noordoosten naar een graad of 6. Er staat een zwakke wind uit overwegend zuidelijke richtingen. Aan zee en op het IJsselmeer is de wind matig.

Woensdagochtend trekt de mist geleidelijk op, in het noorden kan dit tot in de middag duren. Verder is er vrij veel bewolking waar hier en daar nog wat regen uit kan vallen. De maxima lopen uiteen van 10°C in hardnekkige mist tot 14°C in het zuidoosten. De wind waait uit het zuiden en is zwak tot matig. (Bron: KNMI)

Zonneschijn: 10% – Neerslag: 20% kans op 0 mm – Temperatuur van 8 tot 12°C – Wind uit het Z 3bft

Share
Joop
By Joop november 10, 2020 06:45

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Het weer in Altena

Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad