Weersverwachting: Rustig herfstweer. Vandaag droog, morgen in het noordwesten kans op een bui

Joop
By Joop oktober 16, 2020 13:10

Weersverwachting: Rustig herfstweer. Vandaag droog, morgen in het noordwesten kans op een bui


Wolkenvelden, geleidelijk op meer plaatsen perioden met zon. Zaterdag half tot zwaar bewolkt en vooral in het noordwesten kans op een lichte bui.

Er zijn wolkenvelden en vooral in de noordelijke helft zijn er perioden met zon. Het blijft vrijwel overal droog en de maximumtemperatuur loopt uiteen van ongeveer 9°C in de Limburgse heuvels tot 12°C elders. De wind is zwak tot matig uit noord tot noordoost.

In de nacht naar zaterdag zijn er eerst brede opklaringen. Vooral in het midden en zuid(oost)en kunnen enkele mistbanken ontstaan. Gedurende de nacht neemt de bewolking van het noorden uit toe en kan in het noordelijk kustgebied een lichte bui vanaf zee binnendrijven. Het koelt af naar 2°C plaatselijk landinwaarts tot 7°C in het noordelijk kustgebied. De wind is overwegend zwak en veranderlijk.
Zaterdagochtend kan er in het zuiden eerst nog een mistbank voorkomen. Verder is het half tot zwaar bewolkt en trekken er enkele lichte buien over met name het noordwesten. De middagtemperatuur ligt rond 12°C en er staat een zwakke tot matige wind uit overwegend westelijke richtingen. (Bron: KNMI)

Zonneschijn: 10% – Neerslag: 30% kans op 0/1 mm – Temperatuur van 5 tot 12°C – Wind uit het W 2bft

MeteoGenderen
Share
Joop
By Joop oktober 16, 2020 13:10

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Het weer in Altena

Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad