Weersverwachting tot 11 augustus

Joop
By Joop augustus 6, 2018 22:22

Weersverwachting tot 11 augustus

De weersverwachting voor deze week tot en met zaterdag 11 augustus in Altena en omgeving door Weerstation Genderen. De temperatuur gaat na dinsdag zakken en de kans op regen wordt steeds groter.

Dinsdag 7 augustus wordt weer een hete dag die erg heet zal zijn. De temperatuur zal oplopen tot 35 graden, laat in de avond is er kans op onweersbuien.

Woensdag wordt het aanmerkelijk koeler waar het maximum zal liggen rond de 26 graden met een gedeeltelijke bewolking, in de nacht zal de temperatuur zakken tot 15 graden.

Donderdag begint redelijk helder maar tegen de middag zal de bewolking toenemen en kunnen er hevige stortbuien te verwachten zijn en de kans bestaat dat er 6mm tegen gaat vallen. De temperatuur zal niet boven de 17 graden komen. Donderdagnacht zal de temperatuur flink gaan zakken tot 14 graden. Ook de kans op regen is zeer groot en de voorspellingen geven 12 mm aan.

Vrijdag klaart het weer op maar blijft het bewolkt met een maximum van 22 graden. Vrijdagnacht is het overwegend helder met een minimum temperatuur van 13 graden.

Zaterdag zal het gedeeltelijk bewolkt zijn met 25 graden als maximum. Zaterdagnacht is er weer kans op regen met rond de 16 graden.

 

 

 

Dit bercht is 1164 keer gelezen

Share
Joop
By Joop augustus 6, 2018 22:22

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Adds

Ad

Wijkagent Aalburg