Weersverwachting: Veel bewolking en perioden met regen, morgen af en toe zon en een bui

Joop
By Joop april 29, 2021 11:31

Weersverwachting: Veel bewolking en perioden met regen, morgen af en toe zon en een bui


Vandaag bewolkt en perioden met regen, vanmiddag van het zuidwesten uit droog en in het zuiden zon. Morgen soms zon maar ook kans op een bui.

Vandaag is het overwegend zwaar bewolkt en zijn er perioden met regen. In de loop van de middag wordt het van het zuidwesten uit op steeds meer plaatsen droog en breekt de zon door in de zuidelijke helft van het land. Verder naar het noorden blijft het bewolkt met af en toe regen. De maximumtemperatuur ligt tussen de 8°C op plaatsen waar het langdurig regent tot 12°C plaatselijk in het zuiden. De noordelijke wind is eerst zwak tot matig, aan zee vrij krachtig tot krachtig. In het zuidoosten is de wind aanvankelijk zuidwestelijk. In de loop van de dag draait de wind overal naar een noordwestelijke richting en wordt overwegend matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig.

Komende nacht is half tot zwaar bewolkt en kan het vooral in het noorden en noordoosten nog steeds af en toe regenen. De minimumtemperatuur wordt ongeveer 6°C en de west- tot noordwestenwind is zwak tot matig.

Morgenochtend is het aanvankelijk op de meeste plaatsen bewolkt en komt er lokaal een bui voor. In de loop van de dag breekt op steeds meer plaatsen de zon door en blijft een bui mogelijk. De maximumtemperatuur ligt rond 12°C. De west- tot noordwestenwind is overwegend matig, 3-4 Bft. (Bron: KNMI)

Zonneschijn: 30% – Neerslag: 40% kans op 1/2 mm – Temperatuur van 6 tot 12°C – Wind uit het NW 3bft

Share
Joop
By Joop april 29, 2021 11:31

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad

Volg ons op Telegram

Volg ons op Telegram

Ad
Ad
Ad

Het weer in Altena

Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad