Weersverwachting: Wisselend bewolkt en een enkele bui, later meer bewolking en regen

Joop
By Joop oktober 29, 2020 09:44

Weersverwachting: Wisselend bewolkt en een enkele bui, later meer bewolking en regen


Wisselend bewolkt en eerst nog een enkele bui. In de loop van de middag van het zuidwesten uit regen. Vrijdag bewolkt en af en toe regen.

Vanochtend is het wisselend bewolkt en komen er aanvankelijk boven het noorden en oosten nog enkele buien voor. Later vanochtend en vanmiddag raakt het vanuit het zuidwesten bewolkt en in de loop van de middag gaat het regenen. De temperatuur loopt op naar 12°C. De wind is zuidwestelijk en matig, aan de kust vrij krachtig tot krachtig.

In de avond regent het overal enige tijd stevig door. Van het zuidwesten uit wordt het in de loop van de avond en de nacht naar vrijdag steeds vaker droog. Het blijft echter bewolkt en af en toe valt er nog regen of motregen. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 9°C in het noordoosten tot 12°C langs de westkust. De wind draait van zuid tot zuidwest naar west tot zuidwest en is landinwaarts matig, in de kustgebieden vrij krachtig tot krachtig en aan zee mogelijk enige tijd hard, 7 Bft.

Vrijdag overdag blijft het bewolkt en valt er vooral in de noordelijke helft van het land geregeld wat regen of motregen. De maximumtemperatuur ligt rond 15°C. De wind is zuidwestelijk en matig tot vrij krachtig, aan zee en op het IJsselmeer (vrij) krachtig, mogelijk af en toe hard, 7 Bft. (Bron: KNMI)

Zonneschijn: 10% – Neerslag: 50% kans op 1/2 mm – Temperatuur van 11 tot 15°C – Wind uit het ZW 5bft

Share
Joop
By Joop oktober 29, 2020 09:44

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad

Volg ons op Telegram

Volg ons op Telegram

Ad
Ad
Ad
Ad

Het weer in Altena

Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad