Weersverwachting: Wisselend bewolkt en lokaal een bui

Joop
By Joop oktober 12, 2020 09:18

Weersverwachting: Wisselend bewolkt en lokaal een bui


Wisselend bewolkt en plaatselijk een bui. Komende nacht in het (noord)oosten kans op mist. Dinsdag vrij veel bewolking en in het westen eerst regen.

Vandaag is er een afwisseling van zon en wolkenvelden, plaatselijk komt er een bui voor. De maximumtemperatuur ligt rond 13°C. De wind is boven land westelijk en zwak, langs de kust en op het IJsselmeer is de wind noordwest en overwegend matig. In de loop van de dag wordt de wind overal west tot zuidwest en is zwak tot matig, 2-4 Bft.

Komende nacht is er vrij veel bewolking en in het westen kan af en toe lichte regen vallen. In het oosten en noordoosten zijn er opklaringen en daar kan plaatselijk (dichte) mist ontstaan. De minimumtemperaturen lopen uiteen van 5°C in het oosten en noordoosten tot 9°C in het westen. De wind wordt zuidelijk en is zwak tot matig boven land. Langs de westkust wordt de wind (vrij) krachtig.

Dinsdag overdag zijn er wolkenvelden met in het westen eerst nog lichte regen. In de loop van de dag gaat van het oosten uit de bewolking breken. De maximumtemperatuur ligt rond 13°C. De wind wordt zuidoost en is matig, aan de westkust eerst nog vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Zonneschijn: 30% – Neerslag: 30% kans op 0/2 mm – Temperatuur van 7 tot 13°C – Wind uit het ZO 3bft.

Share
Joop
By Joop oktober 12, 2020 09:18

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Het weer in Altena

Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad