Weersverwachting: Wisselend bewolkt, vooral vanmiddag onweersbuien. Vrijdag opnieuw buien

Joop
By Joop augustus 13, 2020 09:13

Weersverwachting: Wisselend bewolkt, vooral vanmiddag onweersbuien. Vrijdag opnieuw buien


Donderdag zonnige perioden, in het zuiden meer bewolking en eerst een bui. In de middag en avond enkele onweersbuien. Vrijdag opnieuw onweersbuien.

Vanochtend zijn er zonnige perioden, in het zuiden is er meer bewolking en kan er eerst nog een enkele (onweers)bui voorkomen. In de loop van de middag en avond kunnen er overal enkele onweersbuien ontstaan. Windstoten, hagel en in korte tijd veel regen zijn daarbij mogelijk. De middagtemperatuur ligt rond 32°C. De zwakke tot matige wind komt eerst uit oost tot zuidoost en in de middag uit uiteenlopende richtingen.

Komende nacht klaart het op, er is nog een kleine kans op een onweersbui. De minima liggen rond 20°C. De wind is overwegend zwak en komt uit uiteenlopende richtingen.

Vrijdag overdag ontstaan weer snel stapelwolken die op meerdere plaatsen uitgroeien tot onweersbuien, waarbij plaatselijk veel regen kan vallen. Ook is hagel mogelijk. De middagtemperatuur ligt tussen 25°C aan de kust en 29°C in het oosten. De wind is zwak en variabel, in de middag in de kustgebieden geleidelijk matig uit noordelijke richtingen. (Bron: KNMI)

Zonneschijn: 50% – Neerslag: 70% kans op 3/20 mm – Temperatuur van 20 tot 26/29°C – Wind uit het VAR 2bft

 

Share
Joop
By Joop augustus 13, 2020 09:13

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Het weer in Altena

Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad