Weersverwachting: Wolkenvelden en een enkele bui

Joop
By Joop juli 28, 2020 08:16

Weersverwachting: Wolkenvelden en een enkele bui

Wisselend bewolkt en een enkele bui. Overdag zonnige perioden. Woensdag weinig verandering.

Bewolking van 08.00

De ochtend begint overwegend bewolkt en vooral in het midden en oosten vallen er ook enkele buien. In de loop van de ochtend gaat de zon van het westen uit vaker schijnen, maar de kans op een bui blijft vooral in het noorden bestaan. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 19°C in het noordwestelijk kustgebied tot 23°C in het zuidoosten. De wind is westelijk en matig, aan de noordwest- en noordkust vrij krachtig tot krachtig. In het uiterste oosten is de wind aanvankelijk nog zuidwest.

Komende nacht zijn er landinwaarts flinke opklaringen. In het noorden is het wisselend bewolkt met een enkele bui. De minima liggen tussen 15°C aan de kust en 10°C in het zuidoosten. De wind is matig, aan de kust krachtig, 6 Bft, uit zuidwest tot west.

Woensdag overdag zijn er flinke zonnige perioden. In het noordoosten is er meer bewolking en kan er nog een enkele bui ontstaan. De maxima lopen uiteen van 18°C in het noordelijk kustgebied tot 23°C in het zuidoosten. De west- tot noordwestenwind is zwak tot matig, aan de kust eerst nog (vrij) krachtig 5-6 Bft. (Bron: KNMI)

Zonneschijn: 60% – Neerslag: 20% kans op 0/1 mm – Temperatuur van 13 tot 21°C – Wind uit het W 4bft.

Weersverwachting komende dagen

 

Share
Joop
By Joop juli 28, 2020 08:16

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Het weer in Altena

Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad