Weersverwachting: Wolkenvelden en enkele buien. Vrij veel wind

Joop
By Joop november 19, 2020 10:51

Weersverwachting: Wolkenvelden en enkele buien. Vrij veel wind


Wolkenvelden en enkele buien en in het kustgebied vrij veel wind. Morgen rustiger en in het noordoosten een bui.

Veel bewolking en geregeld buien. In de middag neemt de buiigheid van het noordwesten uit af. De middagtemperatuur wordt ongeveer 11°C. Er staat een matige tot vrij krachtige west- tot zuidwestenwind, aan de kust is de wind hard, Mogelijk dat de wind in het oostelijke Waddengebied rond het middaguur korte tijd stormachtig wordt, 8 Bft. Verder kunnen er vooral bij buien (zware) windstoten voorkomen, boven land 60-70 km/uur, in het noordelijk kustgebied 75-85 km/uur. In de middag ruimt de wind naar noordwest en neemt in de avond af.

In de nacht naar vrijdag is het half tot zwaar bewolkt en kunnen er vooral in de kustprovincies enkele buien voorkomen. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 6°C vlak aan zee tot +1°C plaatselijk in het oosten. De westelijke wind is zwak tot matig, aan de kust vrij krachtig tot krachtig.

Vrijdag overdag is het half tot zwaar bewolkt en komen er vooral in het noordoosten nog enkele buien voor. Op de meeste plaatsen blijft het echter tot de avond droog. In de avond raakt het in het westen bewolkt en kan het daar af en toe gaan regenen. De middagtemperatuur wordt 8 of 9°C. De west- tot zuidwestenwind is matig, aan de kust neemt de wind later op de dag toe tot (vrij) krachtig. (Bron: KNMI)

Zonneschijn: 20% – Neerslag: 30% kans op 0/1 mm – Temperatuur van 3 tot 9°C – Wind uit het ZW 4bft.

 

Share
Joop
By Joop november 19, 2020 10:51

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Het weer in Altena

Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad