Weersverwachting: Zon en stapelwolken

Joop
By Joop mei 29, 2021 16:48

Weersverwachting: Zon en stapelwolken


Zon en stapelwolken, in het noorden meer bewolking. Vannacht lokaal mist en in het noorden bewolking van zee. Zondag zon en droog.

Zon en stapelwolken wisselen elkaar af en het is droog. De meeste bewolking is in het noorden aanwezig. Van het noorden uit breekt de bewolking steeds meer, maar in de loop van de avond kan in het noorden weer bewolking van zee binnendrijven. De middagtemperaturen lopen uiteen van 13°C op de Wadden tot 21°C in het zuiden. Er staat een matige wind uit richtingen tussen noord en noordoost. In de avond neemt de wind landinwaarts af naar zwak.

Komende nacht is het helder, in het noorden en midden ontstaat plaatselijk mist en mogelijk komt er lage bewolking van zee binnendrijven. De minima liggen tussen 9°C in het noordelijk kustgebied en 4°C plaatselijk in het noorden en oosten. De wind is zwak uit noord tot noordoost.

Morgenochtend lost eventuele laaghangende bewolking en mist op. Daarna zijn er flinke zonnige perioden en het blijft droog. De maxima liggen tussen 14°C in het Waddengebied en 23°C in het zuidoosten. De wind komt uit noordelijke richtingen en is zwak tot matig. (Bron: KNMI)

Zonneschijn: 90% – Neerslag: 0% kans op 0 mm – Temperatuur van 5/8 tot 17/22°C – Wind uit het N 3bft

Share
Joop
By Joop mei 29, 2021 16:48

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad

Volg ons op Telegram

Volg ons op Telegram

Ad
Ad

Het weer in Altena

Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad