Weersverwachting: Zonnig en zeer warm. Morgen meer bewolking en minder warm

Joop
By Joop september 15, 2020 09:16

Weersverwachting: Zonnig en zeer warm. Morgen meer bewolking en minder warm


Zonnig en zeer warm, maar vanochtend vooral in het westen eerst mistbanken. Morgen meer bewolking en minder warm.

Vooral in het noorden en westen komen enkele mistbanken voor, die vanochtend oplossen waarna het een zonnige dag wordt. Wel komt er sluierbewolking voor. In het midden en zuiden wordt het tropisch warm: de maxima liggen tussen 26°C op de Wadden en 34°C plaatselijk in het uiterste zuiden en zuidoosten. De wind is zwak tot matig en komt uit oost- tot zuidoostelijke richting. In de middag wordt de wind zwak en veranderlijk. In de kustgebieden kan de wind later in de middag van zee gaan waaien en stroomt er minder warme lucht het land op.

In de nacht naar woensdag zijn er brede opklaringen en ontstaat er op veel plaatsen opnieuw nevel en mist. In het noorden en noordwesten kunnen er mist en lage bewolking vanaf zee binnendrijven. De minima liggen tussen 13°C in het oosten van het land en 18°C vlak aan zee. De wind draait van het noorden uit geleidelijk overal naar noord en wordt zwak tot matig.

Morgenochtend komen er in de noordwestelijke helft wolkenvelden en mist voor, die geleidelijk oplossen. In de middag neemt de bewolking zowel van het westen uit als van het noorden uit toe. Met een matige, aan de kust vrij krachtige, noordenwind wordt het beduidend minder warm, met maxima die uiteenlopen van 21°C op de Wadden tot 28°C in het zuidoosten. (Bron: KNMI)

Zonneschijn: 60% – Neerslag: 10% kans op 0 mm – Temperatuur van 14 tot 25°C – Wind uit het N 4bft
Share
Joop
By Joop september 15, 2020 09:16

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Het weer in Altena

Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad