Wethouders helpen een handje mee tijdens opruimacties Altena

Joop
By Joop maart 19, 2019 18:44

Wethouders helpen een handje mee tijdens opruimacties Altena

Zaterdag 23 maart is de Landelijke Opschoondag. Ook in de gemeente Altena ruimen inwoners en verenigingen op verschillende plaatsen zwerfafval op. Gemeente Altena ondersteunt iedereen die deze dag in actie komt met opruimmaterialen. Aan het eind van de dag halen we het verzamelde zwerfafval op.

Bijna 20 groepen inwoners, clubs en scholen gaan zaterdag, of de week ervoor of erna, aan de slag om hun buurt schoner te maken. Een aantal wethouders sluit aan bij de opruimacties.

Wethouder Van Vugt begint ’s morgens om 9.00 uur in Wijk en Aalburg. Hij helpt de Jachtcombinatie Aalburg in de uiterwaarden en stroken langs de Maas. Om 11.00 uur sluit hij aan bij de actie van de Scouting Woudrichem en Jos Korthout op de stranden va n Woudrichem.
Wethouder Van Oosten is zaterdagmorgen vanaf 10.00 uur in Veen te vinden. Hij helpt de groep ‘Maasdijk Pontgebied’ met het opruimen van afval langs de Maasdijk en buitendijks langs de Maas.

Wethouder Jorritsma steekt zaterdagmorgen de handen uit de mouwen in het buitengebied van Hank. Zij helpt daar vanaf 10.00 uur de VMB.

Wethouder Tanis helpt de Hondenbezitters mee opruimen in Andel. Vanaf 10.00 uur parkje ‘De Kammet’, gebied tussen de voetbalvelden, Abr. Kuyperstraat en Kammetweg.

Kijk voor alle acties zaterdag op de website van de gemeente.

U bent van harte welkom een kijkje te nemen bij de verschillende opruimacties.

Dit bercht is 380 keer gelezen

Share
Joop
By Joop maart 19, 2019 18:44

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Adds

Ad