Winterserie Wandeltochten W.S.V Wandelvreugd

Joop
By Joop december 3, 2018 11:08

Winterserie Wandeltochten W.S.V Wandelvreugd

WIJK EN AALBURG – Zaterdag 8 december 2018 beginnen onze winterwandelingen weer, elke 2e zaterdag van de maanden december, januari, februari  en maart met de te wandelen afstanden  2,5-5-10-15-20- en 25 km. Uiteraard elke maand andere routes en andere richtingen van Andel tot Heusden en van Eethen tot ‘t Eiland en elke keer weer met  zorgvuldig gekozen en gebouwd met mooie rustpunten, en goede verzorging door het Rode Kruis.

Het startbureau Proeflokaal D’n Dijk, Maasdijk 113-115 te Wijk en Aaburg, waar ons inschrijfbureau is gevestigd en is geopend vanaf 08.30 uur.

U kunt starten van 09.00 uur tot 11.00 voor de afstanden 15-20-25 en tot ongeveer 13.00 uur voor de 10-5-2,5. Afmelden kan tot uiterlijk 16.30 uur, dan sluit ons startbureau. Het gebruik van nordic walkingpoles is toegestaan, onze routes zijn geschikt voor de wandelende nordic walker.

Voor inlichtingen kunt u terecht bij Elly Tamerus 0416-691912 of via internet w.s.v.wandelvreugd@tele2.nl

Ook kunt u deze dag bij ons informatie krijgen over een nieuwe nordic walking cursus waarvan de start gepland staat april 2019. Gaat u graag wandelen maar lukt dat niet meer door b.v. rugklachten dan is Nordic walking voor u de oplossing, u kunt dan echt weer wandelend genieten van elke omgeving. Kom het proberen en overtuig u zelf, maar vooral geniet weer van uw wandelingen individueel met familie of in groepsverband.

Lid worden van onze vereniging kan natuurlijk ook, u hebt dan de mogelijkheid regelmatig gezellig met een groep of op individuele  basis deel te nemen aan diversen wandeltochten door het gehele land, met leuke kortingen. En u bent welkom op onze wekelijkse wandelavonden op dinsdag- en woensdagavond, even met een groepje een uurtje aan de wandel en dat hoeft echt niet elke avond, daar hebben wij onze wandelapp voor.

Voor informatie en/of vragen kunt u ook tijdens onze wintertochten bij ons terecht, onder het genot van een kop koffie kunnen wij  u alles vertellen en al uw vragen beantwoorden.

Kom gewoon eens langs voor een frisse wandeling en/of verfrissende informatie.

Dit bercht is 475 keer gelezen

Share
Joop
By Joop december 3, 2018 11:08

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Adds

Ad

Wijkagent Aalburg