Woonlinie zorgt voor snelle oplossing in de Ruiterhof te Genderen

Joop
By Joop augustus 11, 2020 16:24

Woonlinie zorgt voor snelle oplossing in de Ruiterhof te Genderen

Genderen – Enkele bewoners van de Ruiterhof klopten bij ons aan, of we Woonlinie wilden benaderen of er wat gedaan kan worden aan de warme temperatuur binnen het gebouw. Inmiddels is er wat gebeurd en staan de ventilatieramen open. Omdat wij ook geen deskundige zijn vroegen we Woonlinie om eens te kijken of er een oplossing voor het probleem gemaakt kon worden. Inmiddels is de situatie besproken met de bewoners en kwam Woonlinie met een antwoord dat wij hieronder zullen weergeven en zijn de bewoners weer tevreden.

Het is warm in Nederland. Daardoor is het in de meeste huizen en complexen nu ook warmer dan normaal. De dakramen in het appartementencomplex de Ruiterhof in Genderen werken op een temperatuursensor. Dat betekent dat als de binnentemperatuur stijgt naar 23 graden of hoger én als de buitenlucht kouder is dan 23 graden, dan gaan de dakramen automatisch open voor wat meer frisse lucht. Omdat het al meerdere dagen buiten tropisch warm is en binnen in het complex koeler dan buiten, bleef het dakraam in het complex dicht.

Woonlinie vindt het belangrijk dat onze bewoners fijn wonen en daarom is in overleg met de bewoners de temperatuursensor in het complex aangepast. In samenspraak met de bewoners staan de dakramen nu open. We blijven nauw in contact met ze om ook in deze warme periode het wonen zo aangenaam mogelijk te houden.

Tip voor alle bewoners: lucht uw huis ‘s ochtend en ‘s avonds en houd waar mogelijk zonneschijn tegen door uw gordijnen en/of zonwering dicht te houden. En blijf goed drinken.

Share
Joop
By Joop augustus 11, 2020 16:24

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Het weer in Altena

Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad