Zeven Dorpen Wandeltocht goed bezocht

Joop
By Joop december 31, 2018 17:43

Zeven Dorpen Wandeltocht goed bezocht

Afgelopen laatste zaterdag van dit jaar vond ook voor de laatste keer deze tocht plaats,en het was op deze dag best goed wandelweer. De wandelaars kwamen ook vanuit het gehele land ,maar ook uit het buurland België wisten ze Wijk en Aalburg te vinden, ook viel op dat er vele regionale streekwandelaars deel namen aan deze tocht. Opvallend was de deelname aan de 40 kilometer afstand, want hier aan namen ruim 100 deelnemers aan deel ,de 30 kilometer afstand was goed voor 140 deelnemers en de 20 kilometer afstand waren er 184 deelnemers, dus totaal 424.

Het was een tocht door de 7 dorpen,en de organiserende vereniging had hun eigen rustten, in Genderen, Babyloniënbroek, Veen en de langste afstand,daar werd de rust verzorgd door het Dorpshuis in Meeuwen.

Iedere wandelaar kreeg tijdens en in de rust in Veen een ter plaatse gebakken oliebol, en die werd gebakken door Bakkerij Schouten uit Andel,en gratis beschikbaar gesteld. Al met al een tocht om ook mee te maken,en meegemaakt te hebben, want dit is verleden tijd, want volgende week hebben wij 21 dorpen in Altena,vandaar de 80 van 1 Altena in het weekend van 5/6 April 2019.

Share
Joop
By Joop december 31, 2018 17:43

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Het weer in Altena

Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad