Zevende editie Marianne Vos Wielerfestival wordt verplaatst naar 2021

Joop
By Joop maart 27, 2020 15:54

Zevende editie Marianne Vos Wielerfestival wordt verplaatst naar 2021


Alle voorbereidingen ten spijt heeft de organisatie van het Marianne Vos Wielerfestival moeten beslissen om de 7e editie van het Marianne Vos Wielerfestival geen doorgang te laten vinden. De toertocht zou dit jaar gehouden worden op zaterdag 16 mei in Wijk en Aalburg.

Voorzitter Esther Vroegh: ‘We hebben lang getwijfeld maar de regering is maandagavond helder geweest, de volksgezondheid is prioriteit nummer 1. Het is wel met pijn in het hart omdat we dit jaar veel energie hebben gestoken in de samenwerking met de vijf grootste Helden toertochten van Brabant en leuke acties hadden opgezet om nog meer mensen op de fiets te krijgen. Uiteindelijk heeft deze verbinding ertoe geleid dat we officiële side events van de Vuelta Holanda zijn geworden en had deze zevende editie nog feestelijker moeten worden.

We hebben de afgelopen jaren samen met Brabant Sport en Uniek Sporten veel geïnvesteerd in de participatie  van mensen met een beperking en de kidsclinic. Ook deze evenementen zullen op 16 mei geen doorgang vinden evenals de al eerder afgelaste clinic In ’t Wiel van….met Erik Dekker en Marianne Vos” .

Inschrijfgeld retour
Op de voorinschrijvingslijst van de Marianne Vos toertocht stonden half maart al zo’n 175 voor inschrijvingen. De organisatie van het Marianne Vos Wielerfestival zal het inschrijfgeld dat de voorinschrijvers al hebben betaald restitueren. Degenen die voor minimaal drie Helden tochten hebben ingeschreven, behouden hun startbewijs voor de toeredities van La Vuelta Holanda op 8 en 9 augustus 2020.

Op naar 2021
De organisatie dankt alle reeds aangemelde vrijwilligers, sponsoren en andere stakeholders zoals de divers betrokken buurtcoaches en zorginstellingen voor hun begrip en betrokkenheid. ‘ Laten we hopen dat deze roerige tijden snel achter ons komen te liggen en we elkaar weer snel op of naast de fiets mogen ontmoeten”

 

Share
Joop
By Joop maart 27, 2020 15:54

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Het weer in Altena

Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad