Zorgen om bouw Brede School en verplaatsing tennisvereniging L.T.V. in Almkerk

Joop
By Joop februari 12, 2020 16:50

Zorgen om bouw Brede School en verplaatsing tennisvereniging L.T.V. in Almkerk

Half maart wordt de knoop omtrent locatie tennis doorgehakt.

ALMKERK – Tijdens de raadsvergadering heeft het CDA Altena vragen gesteld over over de huidige stand van zaken rond de bouw van de Brede School Almkerk en de verplaatsing van tennisvereniging L.T.V. Almkerk. Het CDA heeft vanuit de Almkerkse bevolking hierover bezorgde signalen ontvangen.

“De communicatie naar de Raad is mager en de planning om de eerste palen de grond in te slaan komt steeds dichterbij. Wij maken ons, net als de Almkerkse inwoners, dan ook zorgen”, aldus raadslid Tineke Zaal – van der Steen (CDA).

Wethouder van der Ven deelt de zorgen van het CDA. Niet zozeer over de planning van de bouw van de Brede School (de wethouder gaat er namelijk vanuit aan het einde van dit jaar, begin volgend jaar te kunnen gaan slopen en bouwen), maar wél over het verplaatsen van de tennisvereniging; de locatie waar de school gebouwd gaat worden.

Van der Ven erkent dat hij al ruim een jaar ‘op tournee’ is geweest met het zoeken naar een geschikte locatie. De Wethouder hoopt dat half maart de knoop kan worden doorgehakt.

Stockfoto

Share
Joop
By Joop februari 12, 2020 16:50

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Het weer in Altena

Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad