Zorgplein Maaswaarden op slot voor bezoekers i.v.m. Coronavirus

Joop
By Joop maart 18, 2020 16:45

Zorgplein Maaswaarden op slot voor bezoekers i.v.m. Coronavirus

WIJK EN AALBURG / ANDEL – Zorgplein Maaswaarden volgt het advies van de veiligheidsregio’s en sluit haar deuren voor alle bezoekers i.v.m. het coronavirus.

Ook Zorgplein Maaswaarden volgt dit advies op waardoor met ingang van woensdag 18 maart 20.00 uur Zorgplein Maaswaarden gesloten zal zijn voor alle bezoek aan hun bewoners. Deze maatregel duurt in elk geval tot 6 april a.s.   Slechts in zeer uitzonderlijke situaties is een afwijking van deze afspraak mogelijk.

Voor familieleden die normaal boodschappen doen of de was verzorgen, zijn richtlijnen opgesteld. Betreffende familieleden hebben hiervoor een schrijven gehad van Maaswaarden.

Stuur een kaartje naar onze ouderen en degene die voor ze zorgen!
Nu alle bewoners van Wijkestein en de Notenhoff geen bezoek meer mogen ontvangen, gezamenlijke activiteiten geheel stil liggen en ze daardoor meer alleen op hun kamer verblijven, wat is het dan leuk om een kaartje of tekening te krijgen.
Als je in deze heftige tijd de dagelijks zorg voor onze ouderen hebt, misschien daardoor wel meer weg bent van thuis dan anders, wat is het dan leuk om een bemoedigend kaartje te krijgen.

Wil jij een bewoner of medewerker een kaartje of tekening sturen, dan zouden wij dat geweldig vinden!

Je kunt het sturen naar:
Zorgplein Maaswaarden
Azaleastraat 26
4261 CW Wijk en Aalburg

Zet boven het kaartje of de tekening Bewoner of Medewerker en locatie Wijkestein of de Notenhoff en wij zorgen dat ze verdeeld gaan worden onder iedereen.

Share
Joop
By Joop maart 18, 2020 16:45

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Het weer in Altena

Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad