ZVDO ‘74 WEET NIET TE STUNTEN

Joop
By Joop april 10, 2019 21:52

ZVDO ‘74 WEET NIET TE STUNTEN

Afgelopen zaterdag namen de spelers van de heren 1 van ZVDO ‘74 het op tegen de koploper uit de competitie, De Rog uit Weert. Eerder dit seizoen werden de spelers uit Andel in Weert met duidelijke cijfers aan de kant gezet. Echter, de heren verkeerden de laatste weken in een uitstekende vorm: van de laatste 5 wedstrijden werden er 4 gewonnen. Met steun van het altijd fanatieke thuispubliek zat er zodoende mogelijk een mooie stunt in.

De eerste grote kansen van de wedstrijd waren voor ZVDO ‘74. Helaas voor hen wist de jonge doelman van De Rog met knap keeperswerk een snelle achterstand te voorkomen. Aan de andere kant lukte het de spelers uit Weert hun kansen wel af te maken, waardoor er met een 0-2 achterstand voor het eerst gerust werd.

In de tweede periode brak Seppe namens ZVDO ‘74 de ban met een mooi schot van afstand. De Rog wist vervolgens dankbaar gebruik te maken van enkele overtalsituaties. De wedstrijd ging de eerste helft gelijk op, maar ZVDO ‘74 wist helaas haar kansen niet te benutten. Halverwege de wedstrijd stond de stand op: 1-4

In de derde periode was het verzet gebroken voor de mannen uit Andel. Het lukte de heren uit Andel nog wel om wat terug te doen met een strafworp, maar De Rog wist viermaal de verdediging van ZVDO ‘74 te passeren. Zodoende werd er aan het begin van de laatste periode tegen een 2-8 achterstand aangekeken.

In de laatste periode was het spelbeeld hetzelfde als in de derde periode: de grootste kansen waren voor de spelers uit Weert. Rob wist met goed keeperswerk enkele hiervan onschadelijk te maken, maar desondanks wist De Rog deze periode opnieuw viermaal te scoren. Het lukte Emiel nog om met een hard schot uit een overtalsituatie zijn naam tussen de doelpuntenmakers te voegen, waarmee de eindstand op 3-12 werd bepaald.

Volgende week speelt ZVDO ‘74 zijn laatste wedstrijd van het seizoen in Helmond tegen het eerste team van Lutra. Mocht het de spelers uit Andel lukken deze wedstrijd te winnen, dan stijgen zij nog een plekje op de ranglijst.  

Share
Joop
By Joop april 10, 2019 21:52

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad
Ad

Adds

Ad