ZVDO moet meerdere erkennen

Joop
By Joop oktober 28, 2019 09:28

ZVDO moet meerdere erkennen

Vooraf wisten de heren van ZVDO al dat het een moeilijke middag ging worden. Zeester-Meerval kwam in Andel op bezoek. Voor ZVDO een onbekende tegenstander. Vorig jaar kwam deze ploeg namelijk op een hoger niveau uit. De eerste wedstrijden werden door Zeester-Meerval allemaal met duidelijke cijfers gewonnen. ZVDO was dus gewaarschuwd.

Vanaf minuut één was ZVDO bij de les. Pupil van de week Thies Boll mocht de wedstrijdbal, die aangeboden is door Fine-Oak, bij het startsein het water ingooien. Zeester-Meerval ging direct druk zetten, maar ZVDO kon zich hieronder vandaan spelen. ZVDO opende zelfs de wedstrijd via Jelle met een man-meer situatie. Daarna kwam ook de aanval van de bezoekers op gang. Ze wisten de verdediging van ZVDO 5 maal te passeren. Gelukkig wist Emiel tussendoor ook nog het net te vinden, waardoor de achterstand nog te overzien was (2-5).

Het krachtverschil tussen beide ploegen was duidelijk, maar toch wist ZVDO goede tegenstand te bieden. De tweede periode werd zelfs gelijk gespeeld. ZVDO wist, via Emiel, Seppe en Casper, de keeper van de bezoekers driemaal te passeren. Keeper Corné wist, de soms onhoudbare doelpogingen, toch uit het doel van ZVDO te houden. De rust werd ingegaan met een stand van 5-8.

Na de rust kwam het krachtverschil via de score tot uiting. De toeschouwers konden zien dat Zeester-Meerval hun ervaring uit de hogere klasse had meegenomen. Ze wisten hun eigen doel schoon te houden en de verdediging van ZVDO vijfmaal te passeren. Met name in de omschakeling werd het verschil gemaakt. Het spel werd in de vierde periode gekopieerd, al wist ZVDO nog twee doelpunten te maken via Casper en Jan-Willem. Zeester-Meerval bleef doorgaan met scoren en wist de eindstand op 7-19 te zetten. De op papier lastige wedstrijd werd ook in de praktijk een lastige wedstrijd.

Volgende week heeft ZVDO rust en op 9 november zal ZVDO afreizen naar Roermond waar het vorig jaar op miraculeuze wijze wist te winnen.

Stockfoto

 

Share
Joop
By Joop oktober 28, 2019 09:28

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad
Ad

Adds

Ad