ZVDO wint met ruime cijfers

Joop
By Joop oktober 12, 2020 09:01

ZVDO wint met ruime cijfers


Na vorige week de eerste uitwedstrijd te hebben gehad, stond afgelopen zaterdag de eerste thuiswedstrijd op het programma. Dit betekende dat het nieuwe luxe scorebord voor de eerste keer echt uitgetest kon worden. Ook was het een wedstrijd zonder publiek en met verplichte looproutes in het zwembad i.v.m. Corona.

Voorsprong
De heren uit Andel konden niet met een compleet team aantreden, tegen Lutra uit Helmond, door een aantal zieken. Onder leiding van coach Arie Schouten gingen de heren toch vol goede moed van start. In de eerste periode wist ZVDO tweemaal het doel te vinden. Daarentegen wist keeper Corné van der Zouwen het Andelse doel schoon te houden.

Uitbouwen
In de tweede periode wist ZVDO deze lijn door te zetten. ZVDO wist driemaal te scoren. Toch wist Lutra ook op het nieuwe scorebord te komen met een strafworp en een afstandsschot. Hierdoor werd de rust ingegaan met een stand van 5-2.

Niet tevreden
Ondanks dat ZVDO niet echt in de problemen leek te komen, was coach Arie niet tevreden over het vertoonde spel. Diverse afspraken werden niet nagekomen en het verschil in score had in zijn ogen al groter kunnen en moeten zijn. In de derde periode werd er vervolgens meer als team gespeeld en ZVDO liep uit naar een 9-3 voorsprong.

Publiekswissel
In de vierde periode kreeg ZVDO al snel een overtalsituatie. Deze werd vakkundig in de korte hoek gewerkt door Brian de Bode. Brian komt uit de jeugd van ZVDO en dit was zijn eerste doelpunt in het eerste herenteam. Daarna wilde hij ook meteen een publiekswissel (jammer dat er dan geen publiek aanwezig is). ZVDO ging verder waar het de derde periode mee gestopt was. Achterin zoveel mogelijk dicht houden en via snel spel een doelpunt proberen te maken. Uiteindelijk wist ZVDO met duidelijke cijfers te winnen, met een eindstand van 13-5.

Omdat het nu herfstvakantie is staat de eerstvolgende wedstrijd 31 oktober op het programma. Dit is een thuiswedstrijd tegen promovendus Argo uit Schijndel. Uiteraard blijft het op dit moment spannend of er nog extra Coronamaatregelen genomen gaan worden.

Share
Joop
By Joop oktober 12, 2020 09:01

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad

Volg ons op Telegram

Volg ons op Telegram

Ad
Ad
Ad
Ad

Het weer in Altena

Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad