ZVDO WINT NA KRANKZINNIG SLOT

Joop
By Joop november 18, 2019 16:01

ZVDO WINT NA KRANKZINNIG SLOT

Het eerste heren team van ZVDO heeft afgelopen zaterdag een enerverende wedstrijd beleefd. Het eerste heren team van De Krabben uit Bergen op Zoom kwam op bezoek in Andel. ZVDO was gewaarschuwd, omdat tijdens de laatste ontmoeting tussen deze teams, ZVDO het onderspit moest delven.

ZVDO begon goed aan de wedstrijd, nadat pupil van de week Florianne Hoornaar de wedstrijdbal namens Bakx en Van Kranenburg in het zwembad gegooid had. ZVDO pakte al snel de voorsprong en deze voorsprong wist ZVDO bijna de gehele wedstrijd vast te houden. Toch bleef De Krabben goed bij en het verschil liep daarom niet verder op dan maximaal drie doelpunten. De eerste twee perioden werden afgesloten met 4-3 en daardoor gingen de heren rusten met een stand van 8-6.

In de derde periode werd er door De Krabben feller gespeeld. ZVDO bleef echter rustig en bleef dezelfde tactiek hanteren, omdat dit goed werkte tegen deze tegenstander. Uitblinker in deze wedstrijd Jan-Willem leverde behoorlijk wat chaos bij de heren uit Bergen op Zoom. Ondanks de sterke wedstrijd van Jan-Willem wist De Krabben toch terug te komen in de wedstrijd en het verschil op één doelpunt te zetten.

De laatste periode werd ingegaan met een stand van 10-9 in het voordeel van ZVDO. Binnen een minuut stond het 10-10. ZVDO wist weer op voorsprong te komen naar 12-11. De Krabben gingen alles of niets spelen en de keeper ging, met nog 50 seconden te spelen, ook mee naar voren om iets te forceren. Deze aanval wist ZVDO af te slaan.

De laatste aanval zou een kwestie zijn van de bal in de ploeg houden en de punten thuis te houden, maar door een verkeerde persoonlijke keuze werd de bal met nog 12 te spelen seconden verspeeld. Met nog 2 seconden op de klok wist De Krabben 12-12 te maken. Een enorme domper. Vanaf de eigen speelhelft werd door ZVDO nog een allerlaatste doelpogingen gedaan. Door de goed fluitende scheidsrechter werd opgemerkt dat een veldspeler deze bal met 2 handen tegenhield, wat niet mag. Hiervoor kreeg ZVDO nog een strafworp mee. Casper bleef onder deze enorme druk erg rustig en wist de strafworp te verzilveren. Hierdoor hield ZVDO de punten thuis na een zwaar bevochten wedstrijd.

Volgende week zaterdag hebben de heren vrij en 30 november zullen de heren naar Eindhoven gaan om te spelen tegen Nayade Classic.

Share
Joop
By Joop november 18, 2019 16:01

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad
Ad

Adds

Ad